Succesverhalen

Benieuwd naar hoe mensen die al met Pam hebben gewerkt het hebben ervaren? Lees dan hieronder een aantal openhartige verhalen.

Eline van Halsema

Door de positieve manier van coaching heb ik tijdens het 1 op 1 traject van Pam geleerd om weer met vertrouwen en positiviteit te praten en te denken over slaap. Ook heeft zij mij veel meer inzicht gegeven in de  voorwaarden die ik aan slaap stelde en hoe deze ook weer los te kunnen laten.
 
Zo ging ik bijvoorbeeld nooit meer logeren, bang om wakker te liggen. Nu doe ik dit wel weer met veel meer vertrouwen en natuurlijk lig ik dan ook nog wel eens wakker, maar ik weet nu wat ik kan doen als het niet lukt. Alleen al door deze handvaten zijn zelfs de nachten die ik vroeger als slecht bestempelde veel en veel beter geworden.
 
Zelfs als ik last heb van mijn angst lig ik minder vaak en minder lang wakker, waardoor ik overdag veel meer energie heb. Ik ben het na dit traject met Pam eens: Iedereen kan een goede slaper zijn/ worden!

Maartje Derksen 

 mindsetcoach bij Master in Happiness

Pam is slaapcoach. Ze leert iedereen die het wil, om elke keer maar weer, makkelijk in slaap te vallen.
Ik zelf ben op zich een goede slaper. En ik heb ook wel eens van die nachten dat als ik wakker word, mijn hoofd opeens ‘aan’ gaat en ik dan wel eens langer wakker lig en erg graag wil slapen. Super irritant, want het gebeurt meestal op dagen dat ik juist mijn slaap zo goed kan gebruiken.
Het leek me dus leuk om eens te investeren in mezelf op een nieuwe manier. Namelijk in mijn slaap, door Pam in te schakelen.
Het was een goed besluit!! Pam heeft zo’n makkelijk, overzichtelijk en goed toe te passen stappenplan ontwikkeld, wat echt iedereen kan helpen.
Ik ben enthousiast aan de slag gegaan met het geleerde en het is verbazingwekkend hoe snel en makkelijk het werkt. Echt tof, ik heb al zoveel nachten zoveel beter en makkelijker geslapen. Echt een aanrader.
 
Bijna iedereen ligt wel eens wakker, van gedachten, van kids die je wakker maken, van een jetlag, van vanalles, Door deze eenvoudige en helpende slaapcoaching investeer je in mijn optiek in 1 van de allerbelangrijkste facetten van je gezondheid: je slaap! Want als je slaapt, dan functioneert je body en mind op zijn best en ziet de wereld er een stuk leuker uit!

Lex

Pam Bedankt! Wat leuk om met jou te mogen werken aan mijn slaap. Super tof dat ik dit met jou mocht uit proberen.

 

Het in slaap vallen zelf was voor mij geen probleem. Maar de onrustige nachten en het vermoeid wakker worden (schrikken van de wekker!), wilde ik graag verbeteren. Met het handige stappenplan en de vele tips en tricks is mij dit goed gelukt.

 

Ik word uitgerust wakker, vaak net voor de wekker. Ga 's nachts met plezier uit bed, want ik weet dat ik toch zo weer slaap als ik terug ben.


Pam hartstikke bedankt voor deze toffe ervaring en jouw hulp om mijn nachten rustiger te maken.

Nienke Nederveen

Ik had elke week wel een of meerdere slechte nachten. De combinatie van een gezin met jonge kinderen en een drukke baan gaf mij het gevoel dat er veel op mij af komt. En stress verslechterde de nachtrust ook nog al eens. Ondanks dat ik twijfels had of Makkelijk In Slaap mij nieuwe informatie op zou leveren, ben ik heel open het traject in gestapt.

 

Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ik voel mij zoveel meer uitgerust en ook meer ontspannen. Pam is een heel prettig persoon om mee te werken. Het voelde meteen vertrouwd en oké.

 

Wat voor mij het grote verschil heeft gemaakt is dat de stress die ik had rondom slapen helemaal verdwenen is. Ik heb weer vertrouwen in slapen. Ik slaap zoveel beter. En ik heb ook steeds meer nachten waarin ik in één ruk doorslaap. Heerlijk!

 

Ook als ik wel ’s nachts wakker word, is het oké want ik val zo weer in slaap. Laatst heb ik zelfs een bed staan te verschonen ’s nachts. Normaal zou ik daarna een hele poos wakker liggen. Nu viel ik zo weer in slaap. Makkelijk In Slaap geeft enorm veel rust en vertrouwen rondom slapen.

 

Daarnaast heeft het traject ook een positieve invloed op mijn dagen. In plaats van als een kip zonder kop rond te rennen en het gevoel te hebben dat ik geleefd word, ben ik nu veel relaxter en geniet ik meer. Heel bijzonder hoe dit traject daaraan heeft bijgedragen.

Benita Williams

Ik was sceptisch toen ik begon aan het traject Makkelijk In Slaap. Ik ben nou eenmaal geen makkelijke slaper. Mijn moeder sliep ook slecht dus daar zal ik het wel van hebben. Wat zou Pam mij kunnen leren wat verschil zou maken?

 

Vooral het in slaap vallen was voor mij een probleem. Ik kon mijn hoofd maar niet stil krijgen. En ik was ook nog net aan een nieuwe baan begonnen in Nederland nadat ik ruim 20 jaar in Amerika had gewerkt. Echt alles was nieuw voor mij op het werk. En daardoor sliep ik extra slecht.

 

Het werken met Pam heeft mij opgeleverd dat het in slaap vallen al veel makkelijker gaat. Door de methode Makkelijk In Slaap herken ik veel eerder dat ik hele scenario’s aan het afspelen ben in mijn hoofd waardoor ik mezelf wakker houd. Én ik heb nu handvaten en tools die ik toe kan passen om mijn hoofd stil te krijgen.

 

Daarnaast heeft Pam mij er liefdevol op gewezen dat ik streng was voor mezelf, dat mijn perfectionisme ervoor zorgde dat ik de dingen die al goed waren soms vergat. Dit inzicht heeft niet alleen een positief effect gehad op mijn nachten, maar ook gedurende de dag. Ik sta nu bewust stil bij positieve dingen en dat maakt dat ik echt lekkerder in mijn vel zit.

Jet Pels

Ik voelde geen twijfel om Makkelijk In Slaap te volgen bij Pam. Ik leer graag dingen waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. En Pam is laagdrempelig en een inspirerend mens waarbij ik mij meteen op mijn gemak voel.

 

Onze eerste sessie was al meteen een schot in de roos! De methode Makkelijk In Slaap is echt heel eenvoudig toe te passen en ik sliep na die eerste sessie al zoveel beter.

 

De stappen zijn logisch en gebaseerd op het feit dat in slaap vallen iets natuurlijks is. Niks zweverigs. Gewoon een stappenplan dat je toe kunt passen zodra je in bed ligt. Waar ik eerst een beetje tegen de nachten opzag, heb ik tegenwoordig oprecht zin om naar bed te gaan. Echt heel fijn.

 

Een eye-opener voor mij was dat Pam mij heeft doen inzien dat deze makkelijke techniek die ik toepas om in slaap te vallen ook kan toepassen om overdag meer flow te ervaren.

 

Ik gun iedereen kennis te maken met Makkelijk In Slaap. Bijna iedereen heeft wel eens een periode in het leven waarin je moeilijker slaapt en dan is deze methode zo fijn en geruststellend. 

Kim Schollema

Makkelijk In Slaap. Een geniale titel voor een coachtraject. Ik hou namelijk van alles wat makkelijk is en vooral ook wat werkt. En geniaal is de methode Makkelijk In Slaap. En wat vooral heeft gewerkt is de begeleiding van Pam. 

Pam weet duidelijk waar ze over praat en wist in onze gesprekken precies de pijnpunten eruit te pikken. Daardoor voelde ik me gezien en werd de coaching persoonlijk op mij afgestemd.

Ik kwam niet bij Pam omdat ik moeite had met inslapen maar wel omdat mijn nachten onrustig waren en ik met een zwaar gevoel, niet uitgerust wakker werd. Pam leerde me niet alleen om makkelijk en snel in te slapen maar vooral ook hoe ik met een licht en opgeruimd gevoel wakker kan worden. En dat alles door het veranderen van mijn mindset.

De manier waarop Pam 'problemen' benadert is echt fantastisch. Ik ben echt dol op haar mindset. Door Pam benader ik mijn 'slaapprobleem' nu heel anders waardoor het niet meer als een probleem voelt. En het leuke is dat deze verandering van mijn manier van denken niet alleen invloed heeft op mijn nachtrust maar ook op vele andere gebieden in mijn leven.

Dankjewel Pam voor het veranderen van mijn mindset en daarmee ook mijn leven.

Jeanette de Keijzer

Na 8 jaar extreem slecht slapen moest ik het vertrouwen terug vinden dat lekker slapen ook voor mij is weggelegd. Pam gaf mij de ruimte om eerst zelf dit vertrouwen terug te vinden en het gevoel te hebben klaar te zijn om weer iets nieuws proberen. Het heeft uiteindelijk 2 maanden geduurd voordat ik daadwerkelijk de hulp van Pam inschakelde.

 

Vanwege mijn chronische ziektes heb ik extreme pijnklachten en dat zorgde ervoor dat ik grote moeite had met in slaap vallen. Ik lag elke nacht 4 of 5 uur wakker voordat ik in slaap viel. Tijdens eerdere therapieën had ik wel leren te ontspannen, maar daardoor viel ik nog steeds niet in slaap.

 

Het resultaat dat ik haalde met Makkelijk In Slaap is fantastisch. Ik val nu binnen 1 of hooguit 2 uur in slaap. Daardoor pak ik elke nacht 4 uur extra slaap. Ik vind het heerlijk dat ik dit na 8 jaar slecht slapen mag ervaren.

 

Ik raad Makkelijk In Slaap aan iedereen aan die dénkt dat hij/zij een slaapprobleem heeft. Want dat is namelijk het verschil met de eerdere hulp die ik kreeg bij het slapen. Waar andere therapieën het als een probleem benaderen, benadert Pam het op een fijne manier. Makkelijk In Slaap legt de focus op dingen die wél al goed gaan en haalt de druk van het slapen af. Die positieve benadering was een verademing voor mij en dat gun ik iedereen.

 

Het werkt ook door in de rest van mijn leven. Ik pas die positiviteit en de luchtige makkelijke manier van kijken naar dingen ook toe op andere gebieden in mijn leven. Zo fiets ik nu weer en dat heb ik jaren niet gekund.

 

Zorg dat je er klaar voor bent, vind het vertrouwen terug in je lichaam en gun jezelf aan de slag te gaan met Makkelijk In Slaap. Als ik dit kan, kan echt iedereen dit. Lekker slapen is de basis van een leuk leven. En ja, je kan een super leuk leven hebben én lekker slapen, ook als je extreme pijn hebt.

Nanneke van Drunen

"Ik was al een goede slaper, maar slaap nu nóg beter”

 

In eerste instantie dacht ik dat Makkelijk in Slaap niets voor mij was. Ik vond mezelf namelijk altijd al een goede slaper.

Maar toen Pam hoorde dat ik eens in de zoveel tijd een paar uur wakker lag, gaf ze aan dat ze me daarbij kon helpen. ’Dat kan beter’, zei ze. En ze had gelijk. Ik heb nu de tools om op zo’n moment weer met gemak in slaap te vallen en da’s heel fijn. Pam’s methode is uniek, omdat deze zich richt op dingen die je kunt doen als je al in bed ligt en de focus legt op wat goed gaat. Wil jij makkelijker in slaap vallen? Werk dan met Pam. Sweet dreams!

Emma  van der Deijl

's Avonds inslapen lukte meestal prima, maar weer in slaap komen als ik 's nachts wakker werd, was een ander verhaal.

 

En met een peuter thuis en een tweede op komst, werd het voor mij steeds belangrijker om dat wél te kunnen. De peuter slaapt meestal wel door, maar als ik er dan eens uit moest 's nachts, kwam ik daarna zelden meer in slaap, ongeacht de tijd.

 

Bovendien wilde ik graag leren inslapen vóór ik er door de zwangerschap een paar keer per nacht uit zou moeten, of een paar keer per nacht met een kleine baby in de weer zou zijn.

 

Eerlijk is eerlijk: ik was benieuwd wat Pam voor mij zou kunnen doen. Ik viel 's avonds immers prima in slaap, ik was geen plafondstaarder. Maar ja, zoals het was, ging het niet lang meer, dus wie niet waagt...

 

En wow, wat heeft Pam mij fantastisch geholpen! Enerzijds met mijn mindset en overtuigingen rondom inslapen, en anderzijds met haar super overzichtelijke stappenplan. Binnen een paar dagen merkte ik al verbetering, en na een paar weken al helemaal. Wakker liggen hoort bij mij tot het verleden, en dat is het beste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven. Zelfs overdag slapen gaat me moeiteloos af.

 

Doordat ik beter slaap, slaapt ook mijn man beter, en ik ben in een beter humeur. Mijn hele gezin profiteert hier dus van!

 

Ondertussen kijk ik vol vertrouwen uit naar de tijd met een pasgeboren baby, want ik wéét dat ik gewoon weer in slaap val als ik 's nachts wakker ben geweest!

Linda Springael

Na jaren van slecht slapen en alles al geprobeerd te hebben, was ik ervan overtuigd geraakt dat ik een slechte slaper was. Zeker als ik de volgende dag moest gaan werken, wist ik al op voorhand dat ik slecht ging slapen. Door die overtuiging hield ik het slechte slapen natuurlijk in stand.

 

Ik wist dat ik aan deze overtuiging moest gaan werken om beter te leren slapen. Aangezien Pam heel hard werkt aan je mindset omtrent slapen, ben ik bij haar slaapcoaching gaan volgen. En het heeft zijn vruchten zeker afgeworpen.

Ik heb terug vertrouwen gekregen in mijn lichaam dat het kan slapen, ook als ik de volgende dag moet gaan werken. Ik slaap nu veel beter en voel me veel minder zoals een zombie overdag.

 

Het stappenplan geeft een goede houvast, maar de belangrijkste les voor mij is toch het werken met mijn mindset en dat kan ik niet alleen toepassen bij het slapen, maar op alle vlakken in mijn leven. Bedankt, Pam!

Diana Flekken - Smeets

Al zolang ik me kan herinneren ben ik een slechte slaper. Althans, dat was het verhaal dat ik mezelf altijd vertelde. En dat was dus ook wat ik kreeg. Laat inslapen, veel wakker worden en niet uit bed willen.

Toen ik Pam in Bali leerde kennen voelde ik mij dan ook meteen haar ideale klant want ook toen nog vertelde ik mezelf (en de hele wereld) dat ik niet kon slapen in een vliegtuig, in een vreemd bed, in een bus of waar dan ook.

Tijd dus om van Pam te leren. Ik ging er blanco in en ik had weinig verwachtingen. Doordat ik in Bali al erg intensief met Pam ben omgegaan en ik al wat kneepjes geleerd had, was mijn slaappatroon al verbeterd voordat onze 1e afspraak plaatsvond.

En toch werd ik enorm veel wijzer van deze 1e date. De stappen die ik kreeg waren duidelijk en concreet. Ik had keuze opties en ik kon er mijn eigen draai aan geven.

Ik vond het ook heel fijn om tijdens de vervolgafspraken de puntjes op de i te zetten. Ik kwam namelijk dingen tegen die ik niet had voorzien en waar ik geen oplossing voor had (een snurkende partner, slapen overdag). Pam liet me inzien dat je mindset hierin heel erg belangrijk is.

Het hele traject is mij goed bevallen en het persoonlijke contact is mij het allerbeste bevallen. Pam weet je heel goed te motiveren en te stimuleren om dingen op een positieve manier te benaderen. Dit doet ze op een natuurlijke wijze zonder dat het dwingend overkomt. Pam is een super fijne persoon om mee te praten. Ze heeft me heel veel inzichten gegeven.

Ik heb heel veel van haar geleerd. Ik slaap goed, ik kan op elk moment in slaap komen en op elke plek. Pam, bedankt !!

Pam van den Berg

Oranje Nassaulaan 123

5491HD Sint-Oedenrode

Contact?

e-mail: contact@pamvandenberg.nl

telefoon: 06-22375772

© 2023 by Barns Consultants. Proudly created with Wix.com