191113_melissakanters_pam-012.JPG

REVIEWS

Benieuwd hoe mensen die al met mij hebben gewerkt het hebben ervaren? Lees dan hieronder een aantal openhartige verhalen.

"Ik heb voor mijn gevoel nu al enorme stappen gezet. Ik voel me veel meer oké met mezelf en veel positiever. Echt een TOP gevoel (fun!). Dat krijg ik ook terug van mijn omgeving en dat sterkt mij nog meer. Dit is nog maar het begin!"

Foto Nicole.jpg

Nicole Nijeboer

"It's not what we have, it's what we enjoy that brings happiness."

"Ik vind Van Kak naar Hoppaard een hele waardevolle training en raadt het iedereen aan die worstelt met zijn/haar gevoel en mindset. Mijn reis zet ik voort en ik gun iedereen zo'n reis!"

Bente van der Steen

foto%2520Bente_edited_edited.jpg

"Each and every day is unique and special when we make it that way."

"Pam stuurt je liefdevol om echt concreet aan de slag te gaan. Echt implementeren! Dit maakt de training ook zo waardevol. En het is ook zo leuk om dit met verschillende mensen samen te doen, want je leert zoveel van elkaar!

Rowaya van der Burgt

foto%2520Rowaya_edited_edited.jpg

"It all starts with you."

"Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik mijn gevoel heb gevolgd. Hier moet ik bij zijn dacht ik en dat klopte helemaal. Dankbaar dat ik meedeed aan Van Kak naar Hoppaard en dat ik daar tijd voor vrij maakte, er geld in investeerde. In een paar weken tijd leerde ik ontzettend veel en merk ik echt een verandering bij mezelf die me zo goed doet!

foto Linda.jpg

Linda Engels

"You are bubblef*cking amazing, it's time you own that."

"Pam is leuk, relaxt, betrokken en maakt persoonlijke ontwikkeling licht en luchtig en zéker niet oppervlakkig. Iemand die naast je staat in plaats van boven je, je praktische tools geeft en leeft wat ze teacht. Zoveel geleerd, ik kijk met compassie naar mezelf. Kan steeds vaker om mezelf grinniken waar ik eerst mezelf naar beneden haalde. En dat maakt alle verschil!

Karin Poldervaart

foto%20Karin_edited.jpg

WAT MIJN KLANTEN NOG MEER ZEGGEN

review%20VKNH%2015_edited.jpg
review VKNH 12.jpeg
review%20VKNH%2017_edited.jpg
review VKNH 14.jpeg
review%20VKNH%2016_edited.jpg
review VKNH 11.jpeg
review VKNH 13.jpeg
review VKNH 10.jpeg
review VKNH 3.jpeg
review VKNH 9.jpeg
review VKNH 1.jpeg
review VKNH 4.jpeg
review VKNH 2.jpeg