Hey, ik ben Pam

en dit is wie ik ben

De snelle versie

  1. Eigenaar van Makkelijk In Slaap, dat zijn coachingstrajecten voor mensen die nooit meer willen wakker liggen.

  2. Staat in 2020 veelvuldig op het podium om meer mensen te kunnen bereiken. Op naar een wereld vol makkelijke slapers.

  3. Voed samen met manlief twee prachtige puberzonen op.

  4. Dol op persoonlijke groei, investeren in zichzelf en tijd doorbrengen met zichzelf.

5X inside information

  • Ik ben dol op gevoel van nieuwe sokken

  • Hardlopen is een onderdeel van mijn identiteit, of ik de sport nu beoefen of niet

  • Zodra ik een ander lekker drankje (naast water en thee) ontdek, ben ik van mijn cola zero verslaving af

  • Neiging tot het open laten staan van laatjes en deuren (slordig zijn is charmant)

  • Ik wilde graag een Questioner zijn en omarm nu de Rebel in mij (#thefourtendencies)

Meer Pam

Ik ben ervan overtuigd dat je mindset alles bepaalt.

Welke dingen jij gelooft dat waar zijn, hoe je over iets denkt en zeker ook hoe je ergens over praat, bepalen jouw realiteit over dat onderwerp.

Jarenlang ben ik chronisch ziek geweest en die ziekte maakte mij zo moe dat ik nog maar 10 uur per dag wakker was. En dat waren niet eens 10 aaneengesloten uren. In september 2013 nam ik echter een besluit; Áls dit anders kan, ga ik die code kraken. Het was een grote uitdaging om me weer lekker in mijn vel te voelen. Maar mán, wat is het de moeite waard. Het werken aan mijn mindset was de sleutel tot mijn herstel. Ik weet dus hoe krachtig het is. Je mindset kan je ziek maken én beter maken. Ik heb beide gedaan en het tweede bevalt me beter!

Vanaf het moment dat het beter met mij ging, kon ik niet meer slapen. Ik staarde uren lang gefrustreerd naar het plafond. Vanuit de overtuiging 'slapen moet iets natuurlijks zijn dat mijn lichaam al lang kan, want ik heb het onze kinderen niet hoeven leren' heb ik mezelf opnieuw geleerd makkelijk in slaap te vallen.

En toen kwam er shit op mijn bordje. Grote stress, enorme malende gedachtenstromen 's nachts die maar door en door bleven gaan. Niet alleen mijn hoofd, maar ook mijn lichaam stond stijf van de stress. In deze periode heb ik Makkelijk In Slaap mogen finetune-en, tweaken en optimaliseren. Want soms zijn er gewoon situaties waarin slapen niet vanzelfsprekend is.

Nadat de rust weer wat wedergekeerd, besefte ik dat ik dit niet langer voor mezelf mocht houden. Ik gun iedereen een goede nachtrust. In elke situatie. Ook bij stress, ook als je in een vliegtuig of bus slaapt, ook als je 7x wakker wordt gemaakt door je kinderen, ook als je reist naar een andere tijdzone.

 

Ik geloof dat iedereen opnieuw kan leren makkelijk te slapen.

 

 

Oh ja, als je ergens iemand hard hoort lachen.....dat ben ik! Zachtjes lachen staat niet in mijn woordenboek. Maar het is echt waar; als je lacht, zie je méér mooie dingen. 

Pam van den Berg

Oranje Nassaulaan 123

5491HD Sint-Oedenrode

Contact?

e-mail: contact@pamvandenberg.nl

telefoon: 06-22375772

© 2023 by Barns Consultants. Proudly created with Wix.com