Klaar voor the next level van jezelf?

#THISISME

Stel je voor dat er een plek was...

En dat allemaal in een community vol mensen die, net zoals jij, willen leren hoe je het leven luchtig en met plezier aanpakt. Met een positieve mindset in de hoofdrol.

  • Waar je ervaart dat leven vooral spelen is. Experimenteren. Dat zwaarte, piekeren en jaloezie niet nodig zijn.

  • Waar je leert om vanuit een positieve mindset naar het leven te kijken zodat het moeiteloos is om een mooi leven voor jezelf te creëren.

  • Waar je beseft dat je geen uitgebreide scholing of honderd cursussen nodig hebt om lekker in je vel te zitten. Alles zit al in jou.

  • Waar je leert om vanuit rust en plezier vooruit te kijken naar the next level van jezelf (er is altijd een next level en dat is juist leuk!).

Ik stond tussen 40 onbekenden waar ik een heel weekend mee ging doorbrengen...

Ik had me vrijwillig opgegeven voor een training Persoonlijk Leiderschap en ik had eigenlijk geen idee waar ik aan begon... 

De reden waarom ik deze training ging doen was omdat ik helemaal klaar was me mezelf. Mijn leven voelde zwaar, ík voelde me zwaar en ik wist al een tijdje dat ik dit zelf in stand aan het houden was. Ik had alleen geen idee hoe ik dat moest doorbreken.

Dus daar stond ik dan. Vet in de weerstand. Tis maar goed dat ik er een grote smak geld voor had betaald anders was ik bij binnenkomst alweer meteen vertrokken.

In het kort: de training was een groot succes voor mij. Ik ervoer daar hoe KaUuTee ik mij voelde als ik mij gedroeg als een hork ÉN ik ervoer er hoe fantastisch ik mij voelde als ik gewoon mezelf was.

GOUD waard.

En dat is niet 'end of story'.

Ik ging na deze rete-goeie training niet meteen als een zonnetje door het leven. Toen ik eenmaal herstelt was van deze shock (ik had dat namelijk wél verwacht) wist ik wat mij te doen stond: oefenen, experimenteren, doen, fouten maken, weer op staan en heel vaak, steeds opnieuw kiezen dat ik mijzelf fantastisch wil voelen en dus bereid was 'the work' te doen.

De afgelopen 6 jaar (!) heb ik dat grotendeels in mijn eentje lopen doen. Ik ben geld, tijd en energie blijven stoppen in trainingen, seminars, coaching. En dagelijks mijn mindset spier getraind. In alle situaties. Op suffe werkdagen, tijdens de schoonmaak, in de rij bij de kassa, onder de douche, 's morgens heel vroeg terwijl de rest van het gezin nog sliep. En ook tijdens deep shit dagen en glorieze dagen.

 

Ik had er geen 6 jaar over gedaan als ik een plek had gehad, waar ik altijd toegang toe had, en waar ik altij dinspiratie en gelijkgestemden had kunnen vinden.

 

Zeker weten. Sneller en ook nog eens veel leuker.

 

Dus die plek creeer ik nu voor jou. Ga je deep shit work doen bij super coaches, rete-goeie trainingen en stop er al je energie in (zet jezelf op 1). En voor de continuïteit, om die good vibes dagelijks vast te houden, te vergroten, te bestendigen kom je bij het membership #thisisme.

 

Dé plek waar je altijd terecht kan om vet goed bezig te zijn, Namelijk aan jezelf werken. Mindset en persoonlijke groei bepaalt alles. Jij kiest.

 

This is me. 

Pam van den Berg

Oranje Nassaulaan 123

5491HD Sint-Oedenrode

Contact?

e-mail: contact@pamvandenberg.nl

telefoon: 06-22375772

© 2023 by Barns Consultants. Proudly created with Wix.com