top of page
1646cbd3-8d92-4f97-898a-a50f9f7278b0.jpg

Pam van den Berg

'die fucking goeie coach'

Jij en ik, wij willen hetzelfde.

Weer volle bak op jezelf vertrouwen. Op wat je voelt, op wat je denkt, op jouw ingevingen, op jouw impulsen, op wat jij wilt, op wat jij kan, op wie jij bent.

Luister, er hoeft helemaal niks aan je 'gefixt' te worden. We zitten juist te wachten op meer JIJ. De ongekuiste en pure versie (niet de sociaal aangepaste en de binnen-de-lijntjes-kleurende versie, die vind jij niet alleen saai, ik vind dat ook, ik wil JOU leren kennen).

Waarschuwing: Het weer volle bak op jezelf vertrouwen (trust yourself) is GEEN garantie voor een leven zonder pijn, wanhoop, verdriet, frustratie, enorme teleurstellingen en meer ongein. Dat is bullshit. We zijn nog steeds mens en het leven is nog steeds het leven.

ÉN!

Als jij jezelf vertrouwt, ga je die pijn, wanhoop, verdriet, frustratie, enorme teleurstellingen en meer ongein niet meer zien als bewijs van jouw 'ik-zal-wel-iets-fout-doen'/niet-genoeg-zijn, maar als bewijs van het feit dat je een mens bent die een menselijke ervaring heeft (nothing went wrong here).

Plan een coachsessie in. Let's get things rolling.

60 min online via Zoom, 60 euro

(mocht je een andere setting willen, mail me op contact@pamvandenberg.nl)

Ik stuur regelmatig vet heimelijke briefjes rond in mijn klas. Wil je ze ook lezen? Meld je hieronder aan dan ontvang jij ze ook. 

bottom of page